Olivia Tast

Olivia Tast

Fysioterapeutti, Raskausajan hieroja

Olen ammatiltani fysioterapeutti ja erikoistumassa äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Olen kiinnostunut raskauden aikaisesta ja synnytyksen jälkeisestä lantionpohjan lihasten harjoittelusta, vatsalihasten erkauman palautumisesta sekä äidin kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni myös ennaltaehkäisevästi ilman erityisiä oireita. Fysioterapeutin peruskoulutuksen lisäksi olen käynyt lisäkoulutuksia äitiysfysioterapian perusteisiin, vatsalihasten erkauman arviointiin ja hoitoon sekä lantionpohjan fysioterapiaan liittyen. Minulla on kokemusta äitiysfysioterapian lisäksi neurologisten sekä keuhkosairaiden asiakkaiden arvioinnista ja fysioterapeuttisesta kuntoutuksesta.

Vastaanotollani arvioin yksilöllisesti asiakkaan toimintakykyä manuaalisia taitoja, neuvontaa, ohjausta sekä terapeuttista harjoittelua apuna käyttäen. Asiakkaalleni annan hoitoa tukevat harjoitteet kotiin voimavarat huomioiden. Wariolla on käytössä EMG-laite, jolla voidaan mitata lantionpohjan lihasten toimintaa ja jota voidaan hyödyntää harjoittelussa. Äitiysfysioterapian vastaanotolle voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Varaathan ensikäynnille mielellään 60 minuutin ajan.

Kiinnostuksen kohteisiini kuuluvat tanssi, juoksu, pyöräily, kehonhuolto sekä matkustelu.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle! I’m happy to help also in English!

Rasmus Sandström

Rasmus Sandström

Osteopaatti ja urheiluhieroja

Olen ammatiltani osteopaatti, sekä urheiluhieroja. Osteopatian kautta olen saanut valtavasti tietoa ja taitoa hoitaa ihmistä kokonaisuutena ja jokaista yksilönä. Minulle avain hyvään ja kestävään terveyteen on monipuolinen liikunta, lepo ja kehon kuuntelu. Intohimoni on auttaa ja tukea sinua matkalla parempaan terveyteen. Jokainen ihminen on yksilöllinen, joten laadin hoitosuunnitelman juuri sinun tarpeitasi kuunnellen ja kunnioittaen. Tavoitteeni on saada arjestasi kevyempi ja huolettomampi sekä lisätä tietämystäsi kehoasi kohtaan. Varaa aikasi, niin katsotaan miten voin olla avuksi sinulle.

Annika Kavanen

Annika Kavanen

urheiluhieroja,raskausajan hieroja, purentalihasten avaus, LPG-hoidot, synnytyksen jälkeinen hieronta ja lymfahieronta

Tervehdys!

Olen valmistunut Oulun hieroja-akatemiasta kesällä 2019. Erikoisalaani kuuluu urheilijan lihashuolto ja tätä olenkin päässyt harjoittamaan paikallisen ammattilais- jääkiekko joukkueen mukana tutkintoni aikana.

Urheilu taustani alkoi jo nuorena. Aloitin jalkapallon yksitoista- vuotiaana ja vuonna 2017 laji vaihtuikin crossfittiin.

Jalkapallo harrastukseni aikana minulta on operoitu eturistiside- vamma polvesta kahdesti, joten minulta löytyy omakohtaista kokemusta myös vammojen kuntouttamisesta.

Minulle henkilökohtaisesti tärkeää on huolehtia oman kehon toiminnasta, sekä hyvinvoinnista. Lajitaustani vuoksi olen
kiinnostunut auttamaan ihmisiä ymmärtämään kehonhuollon tärkeyden urheilussa, sekä arkielämän askareissa

Estelle Jansson

Estelle Jansson

Fysioterapeutti

Hei, nimeni on Estelle ja olen ammatiltani fysioterapeutti.

Vastaanotollani hoidan tuki- ja liikuntaelinvaivoja, yhdistäen muun muassa manuaalisia taitojani, terapeuttista harjoittelua sekä ohjausta ja neuvontaa. Työssäni painotan ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa ja kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä.

Mielenkiinnon kohteenani ovat erityisesti urheilu- ja liikuntavammojen ennaltaehkäisy ja hoito, siksipä olen parhaillaan erikoistumassa urheilufysioterapiaan.
Itseltäni löytyy myös omakohtaisia kokemuksia urheiluvammoista omien kilpalajien, voimistelun sekä ratsastuksen ansiosta.

Varaa aika ja nähdään vastaanotollani!
Tervetuloa!

Jag betjänar även på svenska!
English speaking customers are also welcome!

Pinja Kääriä

Pinja Kääriä

Fysioterapeutti, Koulutettu hieroja, Raskausajan hieroja

Olen ammatiltani fysioterapeutti ja olen erikoistumassa äitiysfysioterapeutiksi. Olen kiinnostunut erityisesti raskausajan ja synnytyksen jälkeisen hyvinvoinnin tukemisesta ja edistämisestä sekä raskausajan toimintahäiriöiden kuntouttamisesta.
Fysioterapiassa manuaalisen terapian lisäksi suuressa osassa on terapeuttinen harjoittelu, neuvonta ja ohjaus. Hoitosuunnitelmassa otan huomioon asiakkaan voimavarat, toiveet ja tavoitteet.

Palveluihini kuuluu äitiysfysioterapia, raskausajan hieronta, purentalihasten avaus sekä urheiluhieronta. Tervetuloa!

Harrastuksiini kuuluu crossfit, purjehdus, lumilautailu, ulkoilu ja matkustelu.

Susanna Kolinen

Susanna Kolinen

Koulutettu hieroja, Raskausajan hieroja, purentalihasten avaus, kinesioteippaus

Susanna "Suti" tässä moi!

Olen uunituore urheiluhieroja. Koulutuksen kävin suomenurheiluhierojaopistossa 2019-2020.

Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu mm. uinti, pyöräily, juoksu, salitreenaaminen.. mitä näitä nyt on!

Minulla on aina ollut suuri halu auttaa ihmisiä ja siksi olenkin tälle alalle päätynyt.

Uupumus ja stressi kuormittavat mieltä ja sitä kautta vaikuttavat kehon hyvinvointiin.
Pysähdy siis hetkeksi ja ota aika itsesi huoltamiseen.
Hoitosuunnitelma laaditaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Haluan antaa sinulle työkaluja toimivaan arkeen ja että lähdet vastaanotolta kepeimmin askelin,

Hyvinvointi kuuluu kaikille, älä siis epäiröi varata aikaa!

Henri Saarenpää

Henri Saarenpää

urheiluhieroja

Olen Henri Saarenpää, tuttavallisemmin Henkka. Asiakkaani otan vastaan vaivasta riippumatta ja samalla kartoittaen, millainen ratkaisu tai hoitomuoto olisi paras juuri sinulle. Hierontaotteeni ovat yksilöidyt - yleensä sanottuna kuitenkin "rennot, rauhalliset mutta tehokkaat".
Hierojan ammattitutkinnon suoritin Espanjassa Suomen Urheiluhierojaopistossa osteopaatti Kari Kinnusen opissa vuosina 2014-2015. Hierojan työssäni apunani on lukuisat laajat lisäkouluttautumiset, sekä lajituntemus kamppailulajien maailmasta.

Harrastuksiini kuuluu brasilialainen jiujitsu, lukkopaini, kuntosali, pyöräily, lenkkeily sekä muita liikkumismuotoja.
Haluan tarjota sinulle parhaita mahdollisia ratkaisuja hyvinvointiisi!

Kasperi Lehtonen

Kasperi Lehtonen

Urheiluhieroja, Fasciarauta- käsittely, kinesioteippaus

Morjesta!

Mä oon Kasperi ja oon valmistunut koulutetuksi hierojaksi joulukuussa 2019, Suomen urheiluhierojaopistosta.

Oma urheilutaustani tulee kreikkalais-roomalaisen painin puolelta, jota olen harrastanut 3 vuotiaasta asti ja viimeiset yli 10 vuotta tavoitteellisesti.

Loukkaantumisia on ollut lukuisia, niin pienempiä kuin suurempiakin. Mukaan mahtuu muutamia leikkaushoitoa vaativia vammoja, joten kropan eri osien kuntouttaminen ja vahvistaminen on melko tuttua puuhaa.

Oma laji ja urheiluhulluus ovat herättäneet mielenkiinnon kehonhuoltoon.

Lisäkoulutuksena olen käynyt lihaskalvojen avausta raudoilla- kurssin.

Nähdään Wariolla!

Sanna Mikkonen

Sanna Mikkonen

urheiluhieroja, personal trainer

Urheiluhierojan tutkinnon, sekä auktorisoidun personal trainerin lisenssin lisäksi opiskelen tällä hekellä liikuntatieteitä Skotlannissa. Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu erityisesti ihmisen fysiologia ja biomekaniikka, joten ymmärrän erilaisten ihmiskehojen eroavaisuuksia. Tavoitteellisena urheilijana kehon haasteet ovat minulle myös henkilökohtaisesti tuttuja ja tiedän mitä se vaatii toimiakseen optimaalisesti.

Voit varata ajan nettisivujemme kautta tai numerosta: 0505435101

Joonas Tolvanen

Joonas Tolvanen

urheiluhieroja

Moikka, Olen valmistunut Espoon hierojakoulusta urheiluhierojaksi sekä erikoistunut nivel- liikkuvuuden parantamiseen. Valmistun myös vuoden 2019 lopulla Nordic Healthy Academy.stä personal traineriksi. Teen myös kinesioteippausta ja purentalihasten avausta.

Hyvinvointisi on meille tärkeintä!