Lauri Wilkus

Lauri Wilkus

Urheiluhieroja, Purentalihasten käsittely, lymfahieronta,

Moi! Mä oon Lauri, 2020 valmistunut koulutettu hieroja, sekä urheiluhieroja. Olen erikoistunut nivelliikkuvuuden parantamiseen ja käynyt Trainer 4 you- kuntosalivalmentajan koulutuksen.

Hierontatyylini on rauhallinen, mutta voimakas. Sen kautta olemme päässeet asiakkaitteni kanssa hyvään lopputulokseen lähtötilanteesta riippumatta. Hyödynnän hoidossani trigger- pisteitä ja teen klassisen-/ urheiluhieronnan lisäksi myös purentalihasten käsittelyä.

Kiinnostuin kehonhuollosta ja hieronnasta alunperin harrastusteni pohjalta, mutta myöhemmin myös omista vammoista kuntoutuessa ja tiedän hyvin miten vaikeaa liikkumise aloittaminen voi joskus olla.

Tervetuloa kokeilemaan miten hyvinvoivalta ja rennolta sun kehon pitäisikin tuntua!

Rasmus Sandström

Rasmus Sandström

Osteopaatti ja urheiluhieroja

Olen ammatiltani osteopaatti, sekä urheiluhieroja. Osteopatian kautta olen saanut valtavasti tietoa ja taitoa hoitaa ihmistä kokonaisuutena ja jokaista yksilönä. Minulle avain hyvään ja kestävään terveyteen on monipuolinen liikunta, lepo ja kehon kuuntelu. Intohimoni on auttaa ja tukea sinua matkalla parempaan terveyteen. Jokainen ihminen on yksilöllinen, joten laadin hoitosuunnitelman juuri sinun tarpeitasi kuunnellen ja kunnioittaen. Tavoitteeni on saada arjestasi kevyempi ja huolettomampi sekä lisätä tietämystäsi kehoasi kohtaan. Varaa aikasi, niin katsotaan miten voin olla avuksi sinulle.

Annika Kavanen

Annika Kavanen

urheiluhieroja,raskausajan hieroja, purentalihasten avaus, LPG-hoidot, synnytyksen jälkeinen hieronta ja lymfahieronta

Tervehdys!

Olen valmistunut Oulun hieroja-akatemiasta kesällä 2019. Erikoisalaani kuuluu urheilijan lihashuolto ja tätä olenkin päässyt harjoittamaan paikallisen ammattilais- jääkiekko joukkueen mukana tutkintoni aikana.

Urheilu taustani alkoi jo nuorena. Aloitin jalkapallon yksitoista- vuotiaana ja vuonna 2017 laji vaihtuikin crossfittiin.

Jalkapallo harrastukseni aikana minulta on operoitu eturistiside- vamma polvesta kahdesti, joten minulta löytyy omakohtaista kokemusta myös vammojen kuntouttamisesta.

Minulle henkilökohtaisesti tärkeää on huolehtia oman kehon toiminnasta, sekä hyvinvoinnista. Lajitaustani vuoksi olen
kiinnostunut auttamaan ihmisiä ymmärtämään kehonhuollon tärkeyden urheilussa, sekä arkielämän askareissa

Estelle Jansson

Estelle Jansson

Fysioterapeutti, lihaskalvokäsittelyt, purentalihasten avaus

Hei, nimeni on Estelle ja olen ammatiltani fysioterapeutti.

Vastaanotollani hoidan tuki- ja liikuntaelinvaivoja, yhdistäen muun muassa manuaalisia taitojani, terapeuttista harjoittelua sekä ohjausta ja neuvontaa. Työssäni painotan ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa ja kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä.

Mielenkiinnon kohteenani ovat erityisesti urheilu- ja liikuntavammojen ennaltaehkäisy ja hoito, siksipä olen parhaillaan erikoistumassa urheilufysioterapiaan.
Itseltäni löytyy myös omakohtaisia kokemuksia urheiluvammoista omien kilpalajien, voimistelun sekä ratsastuksen ansiosta.

Varaa aika ja nähdään vastaanotollani!
Tervetuloa!

Jag betjänar även på svenska!
English speaking customers are also welcome!

Maiju Rasinen

Maiju Rasinen

Koulutettu hieroja, purentalihasten avaus, kinesioteippaus

Moikka mun nimi on Maiju ja olen valmistunut Suomen Urheiluhierojaopistolta 2019, jossa työharjoittelut suoritettiin HIFK ja HJK- liigajoukkueiden parissa. Osaamisalueisiini kuuluu myös purentalihashieronta ja kinesioteippaus.

Vapaa-aikani kuluu ratsastaessa, kuntosalilla ja kesäisin myös pyörän selässä! Suurin osa ajasta menee kuitenkin jackrusselini Abbyn kanssa touhutessa (saatat törmätä häneen myös vastaanotollani).

Lähden hoitamaan asiakkaita aina toiveen mukaan, oli tulosyynä sitten selkävaiva, polvi kipu tai ihan vaan rentoutuminen.

Tervetuloa!

Pinja Kääriä

Pinja Kääriä

Fysioterapeutti, Koulutettu hieroja, Raskausajan hieroja

Olen ammatiltani fysioterapeutti ja olen erikoistumassa äitiysfysioterapeutiksi. Olen kiinnostunut erityisesti raskausajan ja synnytyksen jälkeisen hyvinvoinnin tukemisesta ja edistämisestä sekä raskausajan toimintahäiriöiden kuntouttamisesta.
Fysioterapiassa manuaalisen terapian lisäksi suuressa osassa on terapeuttinen harjoittelu, neuvonta ja ohjaus. Hoitosuunnitelmassa otan huomioon asiakkaan voimavarat, toiveet ja tavoitteet.

Palveluihini kuuluu äitiysfysioterapia, raskausajan hieronta, purentalihasten avaus sekä urheiluhieronta. Tervetuloa!

Harrastuksiini kuuluu crossfit, purjehdus, lumilautailu, ulkoilu ja matkustelu.

Susanna Kolinen

Susanna Kolinen

Koulutettu hieroja, Raskausajan hieroja, purentalihasten avaus, kinesioteippaus

Susanna "Suti" tässä moi!

Olen uunituore urheiluhieroja. Koulutuksen kävin suomenurheiluhierojaopistossa 2019-2020.

Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu mm. uinti, pyöräily, juoksu, salitreenaaminen.. mitä näitä nyt on!

Minulla on aina ollut suuri halu auttaa ihmisiä ja siksi olenkin tälle alalle päätynyt.

Uupumus ja stressi kuormittavat mieltä ja sitä kautta vaikuttavat kehon hyvinvointiin.
Pysähdy siis hetkeksi ja ota aika itsesi huoltamiseen.
Hoitosuunnitelma laaditaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Haluan antaa sinulle työkaluja toimivaan arkeen ja että lähdet vastaanotolta kepeimmin askelin,

Hyvinvointi kuuluu kaikille, älä siis epäiröi varata aikaa!

Henri Saarenpää

Henri Saarenpää

urheiluhieroja

Olen Henri Saarenpää, tuttavallisemmin Henkka. Asiakkaani otan vastaan vaivasta riippumatta ja samalla kartoittaen, millainen ratkaisu tai hoitomuoto olisi paras juuri sinulle. Hierontaotteeni ovat yksilöidyt - yleensä sanottuna kuitenkin "rennot, rauhalliset mutta tehokkaat".
Hierojan ammattitutkinnon suoritin Espanjassa Suomen Urheiluhierojaopistossa osteopaatti Kari Kinnusen opissa vuosina 2014-2015. Hierojan työssäni apunani on lukuisat laajat lisäkouluttautumiset, sekä lajituntemus kamppailulajien maailmasta.

Harrastuksiini kuuluu brasilialainen jiujitsu, lukkopaini, kuntosali, pyöräily, lenkkeily sekä muita liikkumismuotoja.
Haluan tarjota sinulle parhaita mahdollisia ratkaisuja hyvinvointiisi!

Kasperi Lehtonen

Kasperi Lehtonen

Urheiluhieroja, Fasciarauta- käsittely, kinesioteippaus

Morjesta!

Mä oon Kasperi ja oon valmistunut koulutetuksi hierojaksi joulukuussa 2019, Suomen urheiluhierojaopistosta.

Oma urheilutaustani tulee kreikkalais-roomalaisen painin puolelta, jota olen harrastanut 3 vuotiaasta asti ja viimeiset yli 10 vuotta tavoitteellisesti.

Loukkaantumisia on ollut lukuisia, niin pienempiä kuin suurempiakin. Mukaan mahtuu muutamia leikkaushoitoa vaativia vammoja, joten kropan eri osien kuntouttaminen ja vahvistaminen on melko tuttua puuhaa.

Oma laji ja urheiluhulluus ovat herättäneet mielenkiinnon kehonhuoltoon.

Lisäkoulutuksena olen käynyt lihaskalvojen avausta raudoilla- kurssin.

Nähdään Wariolla!

Sanna Mikkonen

Sanna Mikkonen

urheiluhieroja, personal trainer

Urheiluhierojan tutkinnon, sekä auktorisoidun personal trainerin lisenssin lisäksi opiskelen tällä hekellä liikuntatieteitä Skotlannissa. Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu erityisesti ihmisen fysiologia ja biomekaniikka, joten ymmärrän erilaisten ihmiskehojen eroavaisuuksia. Tavoitteellisena urheilijana kehon haasteet ovat minulle myös henkilökohtaisesti tuttuja ja tiedän mitä se vaatii toimiakseen optimaalisesti.

Voit varata ajan nettisivujemme kautta tai numerosta: 0505435101

Joonas Tolvanen

Joonas Tolvanen

urheiluhieroja

Moikka, Olen valmistunut Espoon hierojakoulusta urheiluhierojaksi sekä erikoistunut nivel- liikkuvuuden parantamiseen. Valmistun myös vuoden 2019 lopulla Nordic Healthy Academy.stä personal traineriksi. Teen myös kinesioteippausta ja purentalihasten avausta.

Noora Hyyrynen

Noora Hyyrynen

Urheiluhieroja

Noora tässä moikka! Mulle voit varata aikoja Eerikinkadulle urheiluhierontaan, lymfahierontaan, raskausajan hierontaan sekä purentalihasten käsittelyyn. Hierojaksi valmistuin syksyllä 2017 Porvoon hierojakoulusta.

Olen kilpaurheilija ja elämäni pyörii pitkälti treenien ja kisojen ympärillä. Urheilu on intohimoni ja sitä kautta kiinnostus kehonhuoltoon on alkujaan syntynytkin. Omat lajini ovat suunnistus ja juoksu, mutta harrastusrepertuaariini kuuluu kaikenlaista hiihdosta alamäkipyöräilyyn. Hierontatyön lisäksi teen valmennushommia eri lajien parissa.

Nähdään Wariolla!

Sofi Mäkinen

Urheiluhieroja, raskausajan hieronta, purentalihasten avaus, teippaukset, LPG-hoidot

Moikka! Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Suomen urheiluhierojaopistolta kesäkuussa 2022. Olen lisäksi käynyt lisäkoulutukset raskausajan hierontaan, purentalihasten käsittelyyn sekä LPG-hoitoon.

Itselläni on pitkä kilpaurheilijan tausta muodostelmaluistelun parissa, joten erilaiset vammat ja niiden kuntouttaminen on tullut tutuksi.

Hoidan asiakkaani aina heidän tarpeidensa mukaan ja hyödynnän hoidoissani nivelten liikkuvuutta parantavia tekniikoita. Teen myös urheilu- sekä kinesioteippauksia tarpeen mukaan.

Minulle voi varata ajan Eerikinkadun tai Annankadun toimipisteelle.

Tervetuloa!

Annika Marjomaa

Koulutettu hieroja, raskausajan hieronta, purentalihasten avaus

Moikka! Olen valmistunut urheilu hierojaksi 2019, Oulun hieroja-akatemiassa. Minua kiinnostaa kehon hyvinvointi ja terveys sekä halu oppia on kokoajan lisää.
Kiinnostuin hierojan ammatista oman urheilu taustan myötä. Olen harrastanut nuorempana muodostelmaluistelua noin 15 vuoden ajan ja nyt palannut lajin pariin myös harrastus mielessä. Vapaa-aika kuluu myös erilaisia liikunta muotoja harrastaen.
Tavoitteeni on auttaa asiakkaita voimaan paremmin kehonsa kanssa sekä jakaa oma tietoni kehonhuollosta.

Olen valmistunut urheilu hierojaksi 2019, nyt laajennusta osaamiseen raskausajan hierontaan.
Minua kiinnostaa ihmisen hyvinvointi ja terveys ja halu on auttaa muita. Opiskelen myös toista vuotta sairaanhoitajaksi.
Hieronnassa tavoitteeni on helpottaa kehon lihaskireyksiä.
Tule ottamaan hetki aikaa itsellesi ja suunnitellaan yhdessä onko tarve hetken rentoutumiselle vai keskittyä johonkin ongelma kohtaan.
Nähdään Physicsillä!

Jimi Korhonen

Koulutettu hieroja

Moro
Mä oon Jimi, valmistuin koulutetuksi hierojaksi elokuussa 2021 Itä-Helsingin Hierojakoulusta.
Kiinnostus kehonhuoltoon tuli omien selkäongelmien kautta, jonka avulla olen tajunnut kehon ja mielen yhteyden tärkeyden. Otan asiakkaan aina yksilönä ja pyrin löytämään juuri sinulle oikean hoitosuunnitelman ja mahdolliset kehonhuolto-ohjeet.
Muista, ei ole tyhmiä kysymyksiä.
Vapaa-aikani käytän pitkälti urheilun parissa, käyn salilla ja melkein kaikki pallopelit ovat lähellä sydäntä. Jalkapallosta löytyy 20 vuoden kokemus.

Ei muuta kun varaamaan itsellesi hetken hengähdys pois kiireestä ja kirkkaista näytöistä.
Nähdään Wariolla.

Hyvinvointisi on meille tärkeintä!