Rasmus Sandström

Rasmus Sandström

Osteopaatti ja urheiluhieroja

Olen ammatiltani osteopaatti, sekä urheiluhieroja. Osteopatian kautta olen saanut valtavasti tietoa ja taitoa hoitaa ihmistä kokonaisuutena ja jokaista yksilönä. Minulle avain hyvään ja kestävään terveyteen on monipuolinen liikunta, lepo ja kehon kuuntelu. Intohimoni on auttaa ja tukea sinua matkalla parempaan terveyteen. Jokainen ihminen on yksilöllinen, joten laadin hoitosuunnitelman juuri sinun tarpeitasi kuunnellen ja kunnioittaen. Tavoitteeni on saada arjestasi kevyempi ja huolettomampi sekä lisätä tietämystäsi kehoasi kohtaan. Varaa aikasi, niin katsotaan miten voin olla avuksi sinulle.

Noora Hyyrynen

Noora Hyyrynen

urheiluhieroja, Raksausajan hieronta, lymfahieornta

Mä toimin Wario Physicsillä urheiluhierojana. Olen suunnistaja kolmannessa polvessa ja tavoitteenani on muutaman vuoden sisällä ponnistaa maajoukkuetasolle. Muutaman kerran vuodessa vedän myös piikkarit jalkaan ja käyn hakemassa vauhtia juoksukisoista. Urheiluhieronta sekä raskaushieronta ovat mun leipälajejani tällä hetkellä ja lisäksi koulutusta löytyy nivelten liikkuvuuden edistämiseen (nivelmobilisoinnit) ja kinesioteippaukseen. Tulevaisuudessa haluan kasvattaa toimintaani myös valmentamisen puolelle ja autaa jengiä pysymään ehjänä - vammojen ehkäisyyn pitäisi mielestäni kilpaurheilussa panostaa enemmän.

Estelle Jansson

Estelle Jansson

Fysioterapeutti

Hei, nimeni on Estelle ja olen ammatiltani fysioterapeutti.

Vastaanotollani hoidan tuki- ja liikuntaelinvaivoja, yhdistäen muun muassa manuaalisia taitojani, terapeuttista harjoittelua sekä ohjausta ja neuvontaa. Työssäni painotan ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa ja kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä.

Mielenkiinnon kohteenani ovat erityisesti urheilu- ja liikuntavammojen ennaltaehkäisy ja hoito, siksipä olen parhaillaan erikoistumassa urheilufysioterapiaan.
Itseltäni löytyy myös omakohtaisia kokemuksia urheiluvammoista omien kilpalajien, voimistelun sekä ratsastuksen ansiosta.

Varaa aika ja nähdään vastaanotollani!
Tervetuloa!

Jag betjänar även på svenska!
English speaking customers are also welcome!

Henri Saarenpää

Henri Saarenpää

urheiluhieroja

Olen Henri Saarenpää, tuttavallisemmin Henkka. Asiakkaani otan vastaan vaivasta riippumatta ja samalla kartoittaen, millainen ratkaisu tai hoitomuoto olisi paras juuri sinulle. Hierontaotteeni ovat yksilöidyt - yleensä sanottuna kuitenkin "rennot, rauhalliset mutta tehokkaat".
Hierojan ammattitutkinnon suoritin Espanjassa Suomen Urheiluhierojaopistossa osteopaatti Kari Kinnusen opissa vuosina 2014-2015. Hierojan työssäni apunani on lukuisat laajat lisäkouluttautumiset, sekä lajituntemus kamppailulajien maailmasta.

Harrastuksiini kuuluu brasilialainen jiujitsu, lukkopaini, kuntosali, pyöräily, lenkkeily sekä muita liikkumismuotoja.
Haluan tarjota sinulle parhaita mahdollisia ratkaisuja hyvinvointiisi!

Marianne Widenius

Marianne Widenius

Koulutettu hieroja, thaijooga- hieronta ja osteopatian opiskelija

Olen Marianne Widenius, mutta voit kutsua minua myös lempinimelläni Papu.

Olen koulutettu hieroja, ja teen klassista hierontaa, thaijoogahierontaa sekä nivelmobilisointeja, jotka edistävät nivelten liikkuvuutta. Syksystä alkaen voit varata minulta myös hierontaa osteopaattisin tekniikoin.

Ajattelen, että jokaisella on oikeus voida kokonaisvaltaisesti hyvin. Haluan auttaa asiakkaitani vapautumaan kivuista ja jännitteistä sekä tuntemaan omaa kehoaan. Kun keho on rento, voi mielikin tuntua rauhallisemmalta.

Jos kärsit kivuista tai jumeista, kamppailet stressistä johtuvan kireyden kanssa tai kaipaat rauhaa arkesi keskelle, autan mielelläni sinua kohti parempaa ja rennompaa oloa.

Hyvinvointisi on minulle todella tärkeää.

Salla-Mari Karvinen

Salla-Mari Karvinen

Urheiluhieroja

Olen Salla-Mari ja toimin Wario Physicsillä urheiluhierojana. Olen erikoistunut urheilijan lihashuoltoon ja lisäksi oma vahva tausta urheilun ja erityisesti tanssin parissa on luonut minulle vankan pohjan ja osaamisen liittyen kokonaisvaltaisesti urheilemiseen.

Olen itse treenannut ja kilpaillut aktiivisesti ja kokenut lukuisat urheiluvammat, henkisen ja fyysisen rasituksen ja miten niistä selviää. Minun on helppo asettua asiakkaan/urheilijan asemaan omakohtaisten kokemusten avulla tukien kehonhuollon (hieronnan) lisäksi myös psyykkistä puolta. Vaikka erikoisosaamiseni onkin urheilijoiden parissa, hoidan mieluusti kaikenikäisiä asiakkaita taustasta riippumatta.
Koen suuren ilon jos asiakas on saanut avun hierontani avulla. Se on todella palkitsevaa ja yksi suuri syy miksi tätä työtä teen. Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin, olla tukena ja toimia hyvinvoinnin luojana arjen keskellä. Vastaanotolla on aina lämmin ja hyväksyvä energia ja voit rohkeasti tulla omana itsenäsi.

Marko Färlin

Marko Färlin

urheiluhieroja & osteopaattiopiskelija

Hei! Olen koulutettu urheiluhieroja ja toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2010 lähtien. Olen myös toimiinut kolme kautta ammattiurheilijoiden parissa jääkiekossa Erikoisosaamistan ovat akuuttien kiputiloje poistaminen sekä niska-hartiaseudun hoitaminen. Opiskelen parhaillaan myös toista vuotta klassista osteopatiaa Espoossa. Valmistuminen häämöttää siis noin kahden vuoden päästä. Mottoni : "Jokaisella tulee olla mahdollisuus urheilla ja elää terveellä keholla". Nähdään Wariolla!

Joonas Tolvanen

Joonas Tolvanen

urheiluhieroja

Moikka, Olen valmistunut Espoon hierojakoulusta urheiluhierojaksi sekä erikoistunut nivel- liikkuvuuden parantamiseen. Valmistun myös vuoden 2019 lopulla Nordic Healthy Academy.stä personal traineriksi. Teen myös kinesioteippausta ja purentalihasten avausta.

Lasse Leppänen

Lasse Leppänen

urheiluhieroja

Lasse on Jyväskylän Hierojakoulusta valmistunut koulutettu hieroja. Vaikka hänen suosittelijoistaan löytyykin kaksi olympiaurheilijaa ja useampi SM-tason urheilija niin vastaanotolla on käynyt asiakkaita myös eri ikä- ja ammattiryhmistä.

Voit varata ajan nettisivujemme kautta tai numerosta: 045 174 9139.

Pinja Kääriä

Pinja Kääriä

Fysioterapeutti, Koulutettu hieroja, Raskausajan hieroja

Olen ammatiltani fysioterapeutti ja olen erikoistumassa äitiysfysioterapeutiksi. Olen kiinnostunut erityisesti raskausajan ja synnytyksen jälkeisen hyvinvoinnin tukemisesta ja edistämisestä sekä raskausajan toimintahäiriöiden kuntouttamisesta.
Fysioterapiassa manuaalisen terapian lisäksi suuressa osassa on terapeuttinen harjoittelu, neuvonta ja ohjaus. Hoitosuunnitelmassa otan huomioon asiakkaan voimavarat, toiveet ja tavoitteet.

Palveluihini kuuluu äitiysfysioterapia, raskausajan hieronta, purentalihasten avaus sekä urheiluhieronta. Tervetuloa!

Harrastuksiini kuuluu crossfit, purjehdus, lumilautailu, ulkoilu ja matkustelu.

Hyvinvointisi on meille tärkeintä!