Kaleb Linnanhalme

Osaaminen

  • Fysioterapia
  • Urheiluhieronta

Fysioterapeutti, urheiluhieroja, Kamppi

Hei!

Toimin fysioterapeuttina ja urheiluhierojana sekä Kampin että Myllypuron toimipisteissä. Erityistä lajiosaamista minulla on jalkapallosta, jota olen itse pelannut ja valmentanut. Lisäksi minulta löytyy laajaosaaminen tuki- ja liikuntaelinsairauksista sekä lasten/nuorten vammojen kuntoutuksesta. Erityinen mielenkiinnon kohteeni on alaraajojen kiputilojen hoidossa ja kuntoutuksessa.

Kokemusta on kertynyt yli 10 vuoden ajalta niin yksityiseltä kuin julkiselta sektorilta sekä Suomen Veikkausliigassa ja SM-liigassa työskentelystä.

Kohtaan asiakkaan aina yksilönä ja läsnäolevasti. Hoidan ja neuvon kokonaisvaltaisesti sekä sitoudun asiakkaan kanssa yhdessä kuntoutusprosessiin. Hieronnassa sovellan hieronta otteita juuri sinun tarpeidesi mukaan oli se sitten napakalla tai rennolla otteella. Tehdään yhdessä sinun näköinen hoitosuunnitelma ja otetaan ensiaskel parempaa sinua!

Vapaa-aikaani vietän perheeni parissa ulkoillen sekä harrastaen jalkapalloa, lenkkeilyä ja pyöräilyä. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Kolme asiaa minusta

Urheilu

Rakastan urheilua ja varsinkin jalkapalloa ja sen tuomaa fiilistä.

Videopelit

Tykkään pelata esports pelejä kun on vapaa-aikaa.

Ihmiset

⁠Olen sosiaalinen ja vietän paljon ystävien kanssa aikaa.

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu.