Wario Physics – Kuopio

Sijaitsemme kivenheiton päässä Kuopion torilta.

Hyvinvointikeskuksemme sijaitsee Kuopion keskustassa osoitteessa Suokatu 36 katutasossa. Pääset meille helposti bussilla tai voit jättää autosi kadunvarteen tai johonkin keskustan lukuisista parkkihalleista.

Sijainti

Suokatu 36, 70110 Kuopio

Puhelinnumero

050 505 8493

Sähköposti

kuopio@wariomamas.fi

Saatavilla olevat palvelut

Saatavilla olevat palvelut löydät kätevästi alta.

Klassinen hieronta

Urheiluhieronnalla voidaan hoitaa tiettyä osa-aluetta tai kokonaisvaltaisesti koko kehoa. Tavoitteena on mahdollinen kivunlievitys, sekä kehon palautumisen auttaminen jännitystilaa ja stressiä poistamalla.

LPG-hoito

LPG-hoidossa stimuloidaan verenkiertoa ja poistetaan kehon kuona-aineita hieronnan avulla. Hoidossa käytetään LPG-laitetta, joka imee ja hieroo ihoa hellävaraisesti. Tämä stimuloi kudosten uudistumista ja auttaa kehoa poistamaan kuona-aineita.

Osteopatia

Osteopatian tarkoituksena on edistää kehon luonnollista paranemisprosessia ja auttaa palauttamaan terveyden ilman lääkkeiden tai leikkausten käyttöä. Osteopatia perustuu ajatukseen, että keho pystyy parantamaan itsensä, kun se on tasapainossa.

Purentalihasten hieronta

Purentalihasten hieronta tulee avuksi, kun kasvojen ja pään alueen lihakset ovat kipeät ja kireät. Hieronta vähentää lihasten jännitystä ja poistaa kipuja.

Fysioterapia

Fysioterapia on terveydenhuollon ala, joka keskittyy kehon toimintahäiriöiden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Se auttaa ihmisiä parantamaan liikkuvuuttaan, kivunhallintaa, motoriikkaa, tasapainoa ja voimaa.

Synnytyksen jälkeinen hieronta

Hieronta on vaivoja lievittävä ja rentouttava hoitomuoto synnyttäneelle äidille. Synnytyksen jälkeinen hieronta vähentää turvotusta, stressiä ja kiputiloja.

Raskausajan hieronta

Raskausajan hieronta vähentää turvotusta, stressiä ja kiputiloja. Hieronta on täysin turvallista osaavan ammattilaisen käsissä.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnalla voidaan hoitaa tiettyä osa-aluetta tai kokonaisvaltaisesti koko kehoa. Tavoitteena on mahdollinen kivunlievitys, sekä kehon palautumisen auttaminen jännitystilaa ja stressiä poistamalla.

Sanna Mikkonen on koulutukseltaan koulutettu hieroja, personal Trainer ja pilatesohjaaja:

”Kehonhuollon merkitys on korvaamaton terveessä elämäntyylissä ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Se ei ole vain urheilijoiden tai liikunnallisten ihmisten etuoikeus, vaan kaikkien tulisi ottaa se osaksi arkeaan.”

Henkilöstö

Tutustu Kuopion ammattilaisiin.

Sanna Mikkonen

Sanna on Wario Kuopion omistaja ja koulutettu, hieroja, Personal trainer & pilatesohjaaja. Hän on ollut Warion toiminnassa mukana alkumetreistä saakka.

Sara Kämä

Sara on raskausajan hierontaan, purentalihaskäsittelyyn sekä LPG-hoitoon erikoistunut kohta valmis fysioterapeutti.

Saija Pohjanvirta

Saija on naisten terveyteen ja hyvinvointiin erikoistunut fysioterapeutti, ja erityisesti raskaana olevien ja synnyttäneiden äitien hoitaminen on hänelle sydämen asia.

Sanni Niemelä

Koulutettu hieroja Sanni Niemelä rakastaa ihmisten parissa toimimista ja on vilpittömän kiinnostunut asiakkaiden hyvinvoinnista.

Saija Honkanen

Saija on odottajien ja synnyttäneiden fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti ja koulutettu doula.

Karoliina Toivonen

Koulutettu hieroja Karoliina palvelee empaattisella ja iloisella otteella Kuopion toimipisteessä.

Saana Niskanen

Kätilö Saana Niskanen tarjoaa palveluitaan Wario Mama's Kuopion tiloissa.

Ota yhteyttä

Voit lähettää meille viestiä allaolevalla lomakkeella.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Asiakaspalautteita

"Todella asiantunteva ja työhönsä paneutuva hieroja. Kilpaurheilijana paljon eri hierojilla käyneenä voin sanoa, että paras kokemani hieronta."
"Todella tehokas ja rentouttava hieronta, toi apua akuuttiin alaselkäkipuun! Menen varmasti uudestaan vielä useasti"
"Erittäin hyvä, kehon kireyksiin purettuva ja tarkka/systemaattinen hieronta. Tulen ehdottomasti uudelleen."
"Todella hyvä hieronta ja asiakaspalvelukokemus. Hierojalla napakka ote, jolla kipupisteet ja jumit selätetty. Uusi aika jo varattuna. Suosittelen!"
"Älyttömän hyvä hieronta! Pienen lapsen äitinä joka paikka oli jumissa, mutta Joonas sai kaikki jumit auki. Tulen todellakin uudelleen!"

Asiakkaiden kommentit on kerätty palveluita käyttäneiden asiakkaiden palautekyselystä.

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu.