Urheiluhieronta

Urheiluhieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia, palauttaa kovasta harjoittelusta ja sillä on positiivisia vaikutuksia stressiin. Urheiluhieronta on pehmytkudos käsittelyä, joka mm. tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Hoidossa yhdistellään eri hierontatekniikoita ja ne räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan. Urheiluhieronta vähentää harjoittelun jälkeen lihasten arkuutta, turvotusta ja ehkäisee lihaskipuja.

Varaa aika helposti tästä!

Urheilijan keho joutuu ajoittain koville – ennaltaehkäisy ja kehon huolenpito ovat erittäin tärkeä osa aktiivista liikuntaa.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia…

Urheiluhieronnalla voidaan hoitaa tiettyä osa-aluetta tai kokonaisvaltaisesti koko kehoa. Meillä kaikki hierojat ovat alan ammattilaisia ja he osaavat arvioida mitä kehosi kaipaa. Tarvittaessa he osaavat myös ohjata sinut eteenpäin esimerkiksi fysioterapeutille tai osteopaatille.

Teemme yhteistyötä urheilijoiden ja joukkueiden kanssa

Hoidamme myös urheilijoita, haluamme tukea nuoria vasta alkajia, sekä vanhempia konkareita pitämään kehonsa kunnossa, jotta he pystyvät antamaan lajilleen kaikkensa. Teemme mielellämme yhteistyötä niin yksilöurheilijoiden, kuten urheilujoukkueiden kanssa ja olisi mahtava päästä osaksi teidän tiimiänne! Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!