Linda Jylhäsalo

Osaaminen

  • Osteopatia
  • Jatkokoulutus: Women’s Health & Pregnancy – An Osteo Approach 2022 – Renzo Molinari – Suomen Osteopaattiliitto
  • Jatkokoulutus: Osteopathic Approach to pelvis, thorax and fascia – European School of osteopathy 2022

Osteopaatti, Kamppi

Olen osteopaatti AMK ja syvennyin opintojen aikana naisten kuukautiskiertoon ja sen vaikutuksiin polven eturistisiteeseen. Tällä hetkellä täydennän ammatillista osaamistani suorittamalla fysioterapeutin tutkintoa. Lisäksi osallistun osteopatian jatkokoulutuksiin säännöllisesti.

Löydät vastaanottoni sekä Wario Mamasilta että Wario Physicsiltä. Mamasille ovat tervetulleita erityisesti raskaus- ja äitiysasiakkaat sekä vauvat.

Terveysalan ammattilaisena olen kiinnostunut asiakkaani kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Asiakassuhde suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan kanssa. Käytän vastaanotollani manuaaliterapiaa sekä terapeuttista harjoittelua. Ihmisenä olen empaattinen ja ihmisläheinen. Olen hyvinvointisi tukena raskausaikana ja synnytyksen jälkeen. Meillä voit tulla vastaanotolle myös yhdessä vauvan kanssa.

Palvelen suomeksi ja englanniksi.

Kolme asiaa minusta

Viihdyn liikkeessä.

Liikunta kaikissa sen muodoissa on lähellä sydäntä. Itselläni on yli 10 vuoden lajitausta koripallon parissa. Tällä hetkellä harrastan pallolajien lisäksi crossfitia ja boulderointia.

Tykkään leipoa ja käydä avannossa.

Olen löytänyt nämä kaksi ihanaa harrastusta aikuisiällä. Leipominen ja kylmävesiuinti ovat itselle keino nollata ajatuksia.

Olen kotoisin Tampereelta.

Muutin alun perin opintojen perässä Helsinkiin. Vaikka olen asunut etelässä jo vuosia, tamperelaisuus on silti osa identiteettiäni.

 

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu.