Anni Felin

Osaaminen

  • Klassinen hieronta
  • Urheiluhieronta
  • Purentalihasten avaus

joogaopettaja, koulutettu hieroja, liikunnan- ja hyvinvoinnin moniosaaja

Hierojan tutkinto toi aikoinaan (2013!) kipinän liikunta- sekä hyvinvointialalle ja parin mutkan kautta tällä tiellä ollaan edelleen. Työviikkooni kuuluu opetusta ja valmennusta sekä vedessä että kuivalla maalla ja joogan parissa. Kokemus on syventänyt kykyäni auttaa, haluan oppia päivittäin lisää ja voin tarjota vinkkejä liittyen esim. hengitysharjoituksiin.

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan hieronnasta rentoutuminen ja kevyempi olo päämääränäsi. Puolestaan kärsiessäsi väliaikaisesta/jatkuvasta kivusta voimme kaivautua syvemmälle ja käyttää enemmän työkaluja, joita voimme mahdollisesti tuoda myös osaksi arkeasi. Minulla on suuri intohimo ihmisen anatomiaa ja fysiologiaa kohtaan, ja koska body is a house, yritetään tehdä siitä mahdollisimman mukava paikka. Olen täällä sua varten!

Palvelen sekä suomeksi että englanniksi.

Kolme asiaa minusta

Vesi

Vietän osan työviikostani uintia opettaen sekä valmentaen, vannon kylmäuinnin nimeen ja voisin tuijottaa merta tunteja.

Päivittäiset harjoitukset

Sen lisäksi että treeni on iso osa arkeani olen pitkän etsinnän jälkeen löytänyt laajan skaalan työkaluja hyvinvoinnin harjoittamiseen. Harvoin huono mieli tai raskas olo kulkee mukana pidempään ja huonotkin päivät sisältää hyviä hetkiä, aina.

Musiikki

Livekeikat on urheilun lisäksi tapahtumien parasta antia. Kotona musiikki on yleensä indieta ja salilla räppiä. Puolestaan vilskeen keskellä myönnän pitäväni vastamelukuulokkeita päässäni ilman että niistä kuuluu mitään. Aloin viime kesänä käymään myös kitaratunneilla!

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu.