Hieronta Myllypuro – Wario Physics

Sijaitsemme Ole Fit Puron tiloissa Myllypurossa.

Hyvin kulkuyhteyksien varrella Myllypurossa

Liike löytyy Liikuntakeskus Puron tiloissa sijaitsevalta Ole Fit Puro -kuntosalilta. Myllypurosta löytyy joukko ammattitaitoisia hierojia, sekä fysioterapeutteja jotka tarjoavat monipuolisesti palveluita. Klassinen hieronta, urheiluhieronta, ja erikoishieronnat, kuten purentalihasten hieronta ovat lähellä sinua Myllypuron sydämessä!

Sijainti

Ratasmyllynkuja 3
00920, Helsinki

Sähköposti

info@wario.fi

Saatavilla olevat palvelut

Saatavilla olevat palvelut löydät kätevästi alta.

Klassinen hieronta

Urheiluhieronnalla voidaan hoitaa tiettyä osa-aluetta tai kokonaisvaltaisesti koko kehoa. Tavoitteena on mahdollinen kivunlievitys, sekä kehon palautumisen auttaminen jännitystilaa ja stressiä poistamalla.

Akupunktio

Lymfahieronta

Lymfahieronta on kevyt ja rauhallinen hieronta, joka tehdään imusuonistoa seuraillen. Hieronta stimuloi imusuoniston toimintaa ja edistää imunesteen kulkua kehossa. Lymfahieronta poistaa turvotusta kehosta sekä vähentää kipua ja jäykkyyttä.

Purentalihasten hieronta

Purentalihasten hieronta tulee avuksi, kun kasvojen ja pään alueen lihakset ovat kipeät ja kireät. Hieronta vähentää lihasten jännitystä ja poistaa kipuja.

Fysioterapia

Fysioterapia on terveydenhuollon ala, joka keskittyy kehon toimintahäiriöiden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Se auttaa ihmisiä parantamaan liikkuvuuttaan, kivunhallintaa, motoriikkaa, tasapainoa ja voimaa.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnalla voidaan hoitaa tiettyä osa-aluetta tai kokonaisvaltaisesti koko kehoa. Tavoitteena on mahdollinen kivunlievitys, sekä kehon palautumisen auttaminen jännitystilaa ja stressiä poistamalla.

Urheiluhieroja Kaleb Linnanhalme hieroo Myllypuron liikeessämme:

”Otan jokaisen asiakkaan aina vastaan lämmöllä ja ammattitaidolla! Huoneesta voi kuulua naurun pirskahduksia ja välillä täysin hiljaisuutta! Tärkein tehtäväni on varmistaa, että jokainen asiakas lähtee tyytyväisenä hoitohuoneesta!”

Henkilöstö

Tutustu Myllypuron ammattilaisiin.

Iisa Kukkonen

Fysioterapeutti Iisa on erikoistunut erityisesti urheilijan lihashuoltoon. Iisan vastaanotto löytyy Lauttasaaren toimipisteestä.

Jonathan Ndongala

Vahvan urheilutaustan jalkapallosta omaava Jonathan ottaa asiakkaita vastaan Myllypuron liikkeessämme.

Kaleb Linnanhalme

Myllypurossa ja Kampissa toimiva Kaleb omaa kokemusta kansallisen tason huippu-urheilijoiden kanssa toimimisesta

Kalle Saharinen

Entinen telinevoimistelija Kalle hieroo Myllypuron toimipisteessämme. Kalle on kiinnostunut erityisesti urheilijoiden lihashuollosta.

Noora Hyyrynen

Noora on ollut Wariolla alusta asti. Vapaa-ajalla hän kilpailee ja valmentaa suunnistuksessa Suomen huipulla.

Ota yhteyttä

Voit lähettää meille viestiä allaolevalla lomakkeella.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Asiakaspalautteita

"Todella mukavaa ja asiantuntevaa palvelua. Hyvin saatiin jumeja auki ja pitkään vaivannut olkapääkipukin lievittyi. Ei mitään hipsuttelua, vaan määrätietoiset otteet :)"
"Huippuosaaja ja mukava hieroja. Urheilutaustainen hieroja, ja sen huomaa. Suosittelen jos kaipaa kunnon hierontaa."

Asiakkaiden kommentit on kerätty palveluita käyttäneiden asiakkaiden palautekyselystä.

Myllypuron hieronta-tiimimme ei läpsyttele, ellet sitä halua

Myllypuron tiimi tuo hyvinvoinnin lähelle sinua! Voit käydä hieronnassa samalla kun lapsesi on alakerrassa telinevoimisteluharjoituksissa. Padel kentät on aivan seinän toisella puolella! Miksipä et jäisi treenien jälkeen palauttamaan kehoa rentouttavaan ja avaavaan hierontaan!

Kaikki hierojamme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua ja hoitoa. Heidän laaja-alainen osaamisensa kattaa erilaiset hierontatekniikat, joten voimme taata yksilöllisesti räätälöidyn hoidon juuri sinun tarpeisiisi. Olipa kyseessä sitten lihaskireyksien lievittäminen, stressin hallinta tai urheilusuoritusten palautuminen, meidän tiimimme on valmis auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Pyrimme luomaan lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin, jotta jokainen asiakas tuntisi olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi. Meille on tärkeää, että jokainen käyntisi hierontaliikkeessämme on positiivinen kokemus, joka edistää hyvinvointiasi ja antaa sinulle uutta energiaa arkeen.

Purentalihasten hieronta – Myllypurossa poistuu stressi

Tämä erikoishieronta keskittyy syvälle puremalihaksiin, lievittäen tehokkaasti stressin aiheuttamia oireita, kuten päänsärkyä, niskan ja hartioiden jännitystä sekä hammassärkyä. Kokeneet hierojamme soveltavat tarkasti valittuja tekniikoita, jotka eivät ainoastaan rentouta kireitä lihaksia, vaan myös edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia ja auttavat kehoa palautumaan stressin vaikutuksista.

Myllypuron liikkeemme tarjoaa rauhallisen ja kutsuvan ympäristön, jossa voit hetkeksi unohtaa päivittäiset huolesi ja antautua asiantuntijoidemme käsiin. Purentalihasten hieronnan jälkeen tunnet merkittävää helpotusta ja keveyttä, mikä parantaa sekä fyysistä että henkistä hyvinvointiasi. Lisäksi annamme vinkkejä ja neuvoja, kuinka voit itse edistää purentalihasten rentoutumista ja vähentää stressin kertymistä päivittäisessä elämässäsi. Tule kokemaan, kuinka purentalihasten hieronta voi auttaa sinua löytämään uuden tavan hallita stressiä ja parantaa elämänlaatuasi.

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu.