Ajankohtaista

LPG-hoito vammojen kuntouttamisessa

LPG-hoito on erikoistunut hoitomuoto, joka käyttää mekaanista kudoksen käsittelyä hyödykseen. Se keskittyy solujen ja kudoksen stimulointiin, minkä ansiosta sillä on useita terapeuttisia vaikutuksia, erityisesti vammojen hoidossa.

Hartiakipu – Mistä se johtuu ja miten sitä voi ennaltaehkäistä?

Hartiakipu voi olla hankala vaiva, joka voi johtua monista eri syistä. Tässä artikkelissa käsittelemme hartian alueen kipuja, niiden syitä ja tarjoamme vinkkejä hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

Niska jumissa, pää ei käänny? – 6 vinkkiä niskakivun ennaltaehkäisyyn

Oletko kokenut alaselkäkipua? Et ole yksin. Alaselkäkipu on yksi yleisimmistä syistä, miksi ihmiset hakeutuvat lääkärin vastaanotolle.

Alaselkäkipu – Yleisimmät syyt, oireet, hoidot ja ennaltaehkäisyvinkit

Oletko kokenut alaselkäkipua? Et ole yksin. Alaselkäkipu on yksi yleisimmistä syistä, miksi ihmiset hakeutuvat lääkärin vastaanotolle.

Keskiselän kipu – Syitä, hoitokeinoja ja ehkäisyvinkkejä

Keskiselän kipu on yleinen vaiva, joka voi haitata arkea ja jopa estää liikkumisen. Kipu voi tuntua eri tavoin, esimerkiksi kipeänä tai pistävänä tuntemuksena selässä.

Iskiaskipu – Syyt, oireet, hoito

Iskiaskipu on yleinen vaiva, joka johtuu iskiashermoon kohdistuvasta paineesta tai vauriosta. Iskiaskivun syynä voi olla esimerkiksi selkärangan ongelmat, lihaskireys, raskaus tai vammat.

Si-nivel kipu – Alaselkäkivun yleinen syypää

Si-nivelen kipu on yleinen vaiva, joka voi aiheuttaa epämukavuutta alaselän alueella. Si-nivelen tehtävänä on tukea lantion ja selkärangan välistä liitosta ja sen liiallinen rasitus tai vaurioituminen voi aiheuttaa kipua ja epämukavuutta.

Patellajänteen tulehdus eli hyppääjän polvi

Hyppääjän polvi, eli patellajänteen tulehdus, on yleinen urheiluvamma, joka voi vaikuttaa liikkumiseen ja harrastuksiin. Tässä artikkelissa käymme läpi hyppääjän polven syitä, oireita ja hoitomuotoja.

Juoksijan polvi – Ikävä kipu polvessa

Juoksijan polvi on kiputila, joka johtuu polven ympärillä olevien jänteiden tai nivelten tulehduksesta. Juoksijan polvi voi tuntua kipuna polven etuosassa tai takana, ja se voi haitata juoksemista ja muita liikunnallisia aktiviteetteja.

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu.