Mitä on triggerpiste­hieronta? – Ymmärrä tämä tehokas hoitomuoto!

Triggerpistehieronta on tehokas ja nykyaikainen hoitomuoto, joka voi auttaa lievittämään kipua ja jännitystä kehossa. Tämä hierontamuoto keskittyy tiettyihin triggerpisteisiin kehossa, jotka ovat hermo- ja lihaskudoksia sisältäviä alueita. Tämän tekniikan avulla voidaan helpottaa erilaisia kipuja ja jännitystiloja, kuten hartiakipua, selkäkipua ja jalkakipua.

Triggerpisteet ovat pieniä, kireitä alueita kehossa, joilla on hermojuuria ja verisuonia. Nämä kireät alueet voivat aiheuttaa kipua ja jännitystä muissa kehon osissa.

Mitä ovat triggerpisteet?

Triggerpisteet ovat pieniä, kireitä alueita kehossa, joilla on hermojuuria ja verisuonia. Nämä kireät alueet voivat aiheuttaa kipua ja jännitystä muissa kehon osissa. Triggerpisteiden hoito voi auttaa rentouttamaan näitä kireitä alueita ja lievittämään kipua ja jännitystä kehossa.

Mitä triggerpistehieronnassa tehdään?

Triggerpistehieronnassa annetaan painetta tietyille triggerpisteille kehossa. Hieroja käyttää sormiaan, kämmeniään tai hierontalaitteita triggerpisteiden hoitamiseen. Painetta voidaan kohdistaa tietyille alueille useita sekunteja tai minuutteja, minkä jälkeen triggerpisteet rentoutuvat ja kipu vähenee.

Urheiluhieroja Annika Marjamaa tarjoaa triggerpistehierontaa töissään päivittäin:

”Triggerpistehieronta tarjoaa tehokkaan tavan lievittää lihasten jännitystä ja kipua sekä parantaa liikkuvuutta. Se on luonteva osa hoitokokonaisuutta, joka tukee aktiivisesti liikkuvien ihmisten hyvinvointia.”

Miten triggerpistehieronta eroaa muista hierontamuodoista?

Triggerpistehieronta eroaa muista hierontamuodoista siinä, että se keskittyy tiettyihin triggerpisteisiin kehossa. Muut hierontamuodot, kuten esimerkiksi klassinen hieronta, keskittyvät enemmän kehon yleiseen rentouttamiseen ja verenkierron parantamiseen. Triggerpistehieronta on tehokkaampi hoitomuoto kivun ja jännitystilan lievittämiseen, koska se keskittyy tiettyihin alueisiin kehossa, jotka ovat herkempiä.

Mitä hyötyjä triggerpistehieronnasta on?

  • Lievempi kipu ja jännitys kehossa
  • Parempi liikkuvuus ja nivelten toiminta
  • Rentoutuminen ja stressin vähentäminen
  • Parantunut verenkierto ja imuneste
  • Parempi uni ja unen laatu

Ennen triggerpistehieronnan aloittamista on tärkeää keskustella hierojan kanssa omasta tarpeesta ja terveydentilasta.

Ammattilaisen käsisssä tehokas hoitomuoto

Triggerpistehieronta on tehokas hoitomuoto, joka voi auttaa lievittämään kipua ja jännitystä kehossa. Se keskittyy tiettyihin triggerpisteisiin kehossa ja tarjoaa useita hyötyjä, kuten paremman liikkuvuuden, rentoutumisen ja stressin vähenemiawn. Ennen triggerpistehieronnan aloittamista on tärkeää keskustella hierojan kanssa oman terveydentilansa ja tarpeittensa suhteen. Jatkuvalla triggerpistehieronnalla voi olla merkittävä vaikutus kehon hyvinvointiin ja kivun lievitykseen.

Meillä Wario Physics:llä kaikki koulutetut urheiluhierojamme tarjoavat triggerpistehierontaa.

Hierontaan liittyviä artikkeleita

LPG-hoito vammojen kuntouttamisessa

LPG-hoito on erikoistunut hoitomuoto, joka käyttää mekaanista kudoksen käsittelyä hyödykseen. Se keskittyy solujen ja kudoksen stimulointiin, minkä ansiosta sillä on useita terapeuttisia vaikutuksia, erityisesti vammojen hoidossa.

Mitä on akupainanta ja miten se toimii?

Akupainanta on tehokas ja helppo tapa vähentää stressiä, parantaa unen laatua ja lievittää kipua ja jännitystä. Se perustuu akupunktiopisteiden paineeseen ja hierontaan, ja se on yhä suosittu tapa hoitaa erilaisia terveysongelmia.

Mobilisaation tärkeys liikkuvuuden parantamiseksi

Mobilisaatio on tärkeä osa kehon liikkuvuuden parantamista. Se auttaa vähentämään nivelkipuja, parantamaan verenkiertoa ja lisäämään lihasten joustavuutta.

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu.