Purentalihasten hieronta

Purentalihasten hieronta rentouttaa pään ja kasvojen alueen lihaksia. Kun lihasjännitys vähenee, myös kivut, säryt ja väsymys häviävät.

Purentalihasten hieronta tulee avuksi, kun kasvojen ja pään alueen lihakset ovat kipeät ja kireät. Hieronta vähentää lihasten jännitystä ja poistaa kipuja. Jännittyneet purentalihakset aiheuttavat monia oireita. Leukaperät ovat kipeät ja saattavat jopa naksua. Osa oireista hämää. Joskus jopa tinnitus tai niska-hartiaseudun kivut johtuvat purentalihasten häiriöistä. Purentalihasten hierontaa tarjolla myös Wario Mama’s:n puolella sekä Helsingin, että Tampereen toimipisteisssä.

Hoidon tarkoitus:

purentalihasten jännityksen sekä pään ja kaulan alueen särkyjen vähentäminen

Palvelun kesto:

30-60 min

Kenelle:

Kaikille

Hinnat

Purentalihasten avaus 30 min

48 € Varaa aika

Purentalihasten avaus 45 min

58 € Varaa aika

Purentalihasten avaus 60 min

68 € Varaa aika

Miksi avata purentalihakset Wario Physics:llä?

Lämminhenkisyys ja välittäminen

Henkilökuntamme on tunnettu lämpimästä ja välittävästä asiakaspalvelustaan. He tekevät kaikkensa varmistaakseen, että asiakkaat tuntevat olonsa mukavaksi ja turvalliseksi.

Uusimmat menetelmät ja teknologiat

Haluamme pysyä ajan tasalla ja käyttää uusimpia menetelmiä ja teknologioita, jotta asiakkaille voidaan tarjota paras mahdollinen hoitokokemus. Hierojamme saavat säännöllistä jatko- ja täydennyskoulutusta.

Ammattitaitoinen hoito

Hierojamme ovat erittäin kokeneita ja ammattitaitoisia. He ovat erikoistuneet urheiluhierontaan ja heillä on tietoa ja taitoa auttaa asiakkaita parantumaan nopeammin ja tehokkaammin.

Viihtyisä ympäristö

Haluamme, että tilamme ovat viihtyisiä ja rentoja, mikä mahdollistaa luontevan ja miellyttävän ilmapiirin hoitojen aikana. Asiakkaat voivat rentoutua ja keskittyä hoitoon ilman huolta ulkoisista häiriöistä.

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu.