Fysioterapia

Tule koulutetun ammattilaisen hoidettavaksi. Vaiva kuin vaiva, me autamme.

Fysioterapia on terveydenhuollon ala, joka keskittyy kehon toimintahäiriöiden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Se auttaa ihmisiä parantamaan liikkuvuuttaan, kivunhallintaa, motoriikkaa, tasapainoa ja voimaa. Fysioterapeutit käyttävät monenlaisia hoitomenetelmiä, jotka voivat sisältää liikuntaa, manuaalista terapiaa, lihashuoltoa ja ohjausta.

Hoidon tarkoitus:

Auttaa ihmisiä, joilla on kipuja, vammoja tai liikkumisongelmia

Palvelun kesto:

30-60 min

Kenelle:

Kaikille

Hinnat

Fysioterapia 30 min

58 € Varaa aika

Fysioterapia 45 min

68 € Varaa aika

Fysioterapia 60 min

78 € Varaa aika

Miksi tulla fysioterapiaan Wario Physics:lle?

Lämminhenkisyys ja välittäminen

Henkilökuntamme on tunnettu lämpimästä ja välittävästä asiakaspalvelustaan. He tekevät kaikkensa varmistaakseen, että asiakkaat tuntevat olonsa mukavaksi ja turvalliseksi.

Uusimmat menetelmät ja teknologiat

Haluamme pysyä ajan tasalla ja käyttää uusimpia menetelmiä ja teknologioita, jotta asiakkaille voidaan tarjota paras mahdollinen hoitokokemus. Fysioterapeuttimme saavat säännöllistä jatko- ja täydennyskoulutusta.

Ammattitaitoinen hoito

Fysioterapeuttimme ovat erittäin kokeneita ja ammattitaitoisia. Monet heistä omaavat urheilutaustaa ja ovatkin erikoistuneet moniin eri lajeihin kuten ratsastus, jalkapallo ja cross-fit.

Viihtyisä, stressivapaa ympäristö

Haluamme, että tilamme ovat viihtyisiä ja rentoja, mikä mahdollistaa luontevan ja miellyttävän ilmapiirin hoitojen aikana. Asiakkaat voivat rentoutua ja keskittyä hoitoon ilman huolta ulkoisista häiriöistä.

Estellee Jansson, Fysioterapeutti, Wario Physics

"Hyvin suunnitellulla fysioterapian hoitosuunnitelmalla voidaan saavuttaa erittäin hyviä tuloksia monenlaisissa terveysongelmissa. Fysioterapian tekniikat ja hoidot ovat kehittyneet huomattavasti viime vuosina ja nykyään meillä on käytössämme erittäin tehokkaita hoitomenetelmiä, jotka voivat auttaa ihmisiä elämään aktiivisempaa ja kivuttomampaa elämää."

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu.