Purentalihasten hieronta Myllypuro, Helsinki

Purentalihasten hieronta

Purentalihasten hieronta on erikoistunut hoitomenetelmä, joka keskittyy kasvojen ja suun alueen lihaksiin. Tämä hierontatekniikka auttaa lievittämään kireyttä ja kipua, joka saattaa aiheutua purentaelimistön toimintahäiriöistä tai jännityksestä. Hieronnassa käsitellään purentalihaksia sekä suun ulko- että sisäpuolelta, mikä mahdollistaa perusteellisen hoidon.

Purentalihasten hieronta aloitetaan yleensä suun ulkopuolelta, jossa hieroja käsittelee leukaluun ympärillä olevia lihaksia. Tämän jälkeen siirrytään suun sisäpuolelle, jossa hieroja käyttää kertakäyttöhanskoja. Hieronnassa käydään huolellisesti läpi myös niskan ja kaulan lihakset, sillä purentalihasten kireydet voivat heijastua näille alueille.

Purentalihasten hieronnan hyödyt

Purentalihasten hieronnalla on monia hyötyjä. Se voi auttaa lievittämään päänsärkyjä, migreenejä ja hampaiden narskuttelun aiheuttamia ongelmia. Hieronta rentouttaa lihaksia, lievittää kipua ja vähentää jännitystä, mikä voi auttaa vähentämään narskuttelun aiheuttamia ongelmia.

Hieronnan avulla voidaan myös parantaa leuan liikkuvuutta ja vähentää leuan alueen kipuja. Tämä on erityisen hyödyllistä henkilöille, jotka kärsivät temporomandibulaarisen nivelen (TMJ) ongelmista. Lisäksi hieronta voi auttaa lievittämään stressiä ja ahdistusta, jotka voivat aiheuttaa lihasjännitystä.

Purentalihasten hieronta ei ole vain fyysisten oireiden lievittämistä; se voi myös parantaa elämänlaatua merkittävästi. Monet asiakkaat ovat raportoineet paremmasta unenlaadusta ja yleisestä hyvinvoinnista hierontahoitojen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että hieronta auttaa kehoa ja mieltä rentoutumaan, mikä puolestaan vähentää stressihormonien määrää kehossa. Jos asut Myllypurossa tai sen lähistöllä, kannattaa ehdottomasti harkita purentalihasten hierontaa osana hyvinvointirutiinejasi.

Purentalihashoidon hinnasto

Purentalihasten hieronnan hinnat voivat vaihdella riippuen hoidon kestosta ja hierojan kokemuksesta. Yleisesti ottaen, 30 minuutin hoito voi maksaa noin 50-70 euroa, kun taas 60 minuutin hoito voi maksaa 90-120 euroa. On hyvä tarkistaa hinnasto etukäteen ja varmistaa, että se sopii budjettiisi.

Wario Physicsilla tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja joustavat aukioloajat, jotta voit löytää sinulle sopivan ajan hierontaan. Voit varata ajan helposti verkkosivujemme kautta tai soittamalla suoraan toimipisteeseemme Myllypurossa. Tervetuloa kokemaan purentalihasten hieronnan hyödyt ja parantamaan hyvinvointiasi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu.