Nenna Peltonen

Osaaminen

  • Fysioterapeutti amk
  • Urheilufysioterapia peruskurssi (suft)
  • purentalihasten (tmd) fysioterapia ja käsittely
  • Urheiluhieronta
  • Crossfit-valmentaja

Fysioterapeutti, Lauttasaari

Olen ammatiltani fysioterapeutti. Haluan auttaa sinua erilaisten kiputilojen ja vammojen hoidossa. Pidän erityisesti tuki- ja liikuntaelin ongelmista, kuntouttamisesta, urheiluvammoista ja niiden ennaltaehkäisemisestä sekä purentaan liittyvistä vaivoista. Urheiluvammojen osalta vahvuuksiani ovat palloilulajit ja crossfit. Kokemusta minulla on crossfit-urheilijoiden kanssa työskentelystä ja valmentamisesta. Osaamista minulla on myös neurologiasta ja (erityistukea tarvitsevien) lasten fysioterapiasta.

Rakastan uusia kohtaamisia ja ongelmien ratkomista. Persoonana olen helposti lähestyttävä ja iloinen. Juuri sinä olet aina tervetullut vastaanotolleni ja pyrin auttamaan sinua kaikella ammattitaidollani. Fysioterapiassa tärkeitä asioita ovat mielestäni asiakkaan omat tavoitteet, huolellinen tutkiminen ja harjoittelu manuaalisen käsittelyn rinnalla.

Kolme asiaa minusta

Crossfit

Harrastan tavoitteellisesti crossfittiä. Minut löytää useimmiten salilta kertomassa huonoja juttuja. Lisäksi harrastuksiin kuuluu myös avantouinti.

Kuopio ja Puijon torni

Opiskelin Kuopiossa. Melkein voisin sanoa, että koti on siellä missä näkyy Puijon näkyy.

Ongelmanratkaisija

Rakastan haasteita ja ongelmien ratkomista.

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu.