Lauttasaaren paras osteopatia

Luotettava osteopaatti Lauttasaaressa

Kun etsit luotettavaa osteopaattia Lauttasaaressa, Wario Physics on erinomainen valinta. Meillä on vuosien kokemus ja asiantunteva henkilökunta, joka on sitoutunut parantamaan asiakkaidemme hyvinvointia. Toimipisteemme Lauttasaaressa tarjoaa rauhallisen ja miellyttävän ympäristön, jossa voit rentoutua ja keskittyä hoitoosi.

Osteopatiassa keskitymme kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hoidamme muun muassa migreeniä, niskahartiaseudun ongelmia ja urheiluvammoja. Meidän asiantuntijamme ovat koulutettuja ja kokeneita, ja he käyttävät monipuolisia tekniikoita parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Hyödyt ja hoitomenetelmät

Osteopatian hyödyt ovat moninaiset. Se voi lievittää kipua, parantaa liikkuvuutta ja edistää kehon luonnollista paranemisprosessia. Osteopaattinen hoito sopii kaikenikäisille ja on erityisen hyödyllistä niille, jotka kärsivät kroonisista kivuista tai tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista.

Hoitomenetelmiimme kuuluvat muun muassa manuaalinen terapia, pehmytkudoskäsittelyt ja nivelten mobilisointi. Käytämme myös erilaisia venytys- ja vahvistusharjoituksia, jotka auttavat ylläpitämään hoidon tuloksia pitkällä aikavälillä. Jokainen hoitokerta räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Yhteystiedot

Jos haluat varata ajan tai kysyä lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Toimipisteemme Lauttasaaressa sijaitsee keskeisellä paikalla, ja meille on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla. Tarjoamme joustavat aukioloajat, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Hinnastomme on kilpailukykyinen ja selkeä. Tarjoamme erilaisia hoitopaketteja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri tarpeisiin ja budjetteihin. Voit tutustua tarkempaan hinnastoomme verkkosivuillamme tai kysyä lisätietoja suoraan meiltä.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu.